Pentru că avem multe de spus!

.

Acesta a fost… ART FESTIN! Prima ediție. Irina Margareta Nistor: „Mi-am pus o dorință: să se întâmple și la anul!“


inchidere art festin (1Prima ediție Art Festin Făgăraș a fost un succes! La această concluzie au ajuns organizatorii, care deja fac planurile pentru cea de-a doua ediție a Festivalului de Film și Teatru de la Făgăraș.

La Casa de Cultură a avut loc momentul de închidere al festivalului, în prezența făgărășenilor.

inchidere art festin 1A fost o călătorie, de la filmele foarte vechi, până la cele foarte noi. Pentru mine, un moment special al festivalului a fost duminică dimineață, când am tradus, ca pe vremuri Doamna și vagabondul. Am văzut că lumea reacționează, i-am întors în timp, în copilăria lor. A fost entuziasm la muzică, la concerte, la piesele de teatru, la filme. Cred că a fost un weekend de Sânziene, Așa că mi-am pus o dorință: să se întâmple și la anul“, ne-a declarat criticul de film Irina Margareta Nistor.

„Cred că această primă ediție a fost un real succes. Primăria și Consiiul Local au avut încredere că acest festival va fi unul ce va pune Făgărașul pe harta culturală a țării. Așa cum cred și am vorbit, acest festival va avea multe ediții în Făgăraș. Am simțit bucuria făgărășenilor, faptul că acest festival a fost un festin cultural pentru ei, au participat la toate evenimentele, spectacolele. Anul viitor va crește acest festival, iar noi vom fi alături de organizatori“, a declarat și primarul Gheorghe Sucaciu.

La final voluntarii, tinerii făgărășeni care au ajutat la organizarea evenimentului, au fost premiați.

Chiar dacă prima ediție a luat sfârșit, organizatorii deja se gândesc la formațiile, actorii pe care îi vor invita la următoarea ediție Art Festin Făgăraș.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *