Adevărul despre Făgăraș


Noi, cei de la USRPLUS, ne-am săturat de minciunile politicienilor.  De-asta am hotărât să ne implicăm în politică, cu oameni noi și integri, gata să schimbe felul în care se fac lucrurile în administrație. Și primul pas către schimbare este să spunem adevărul.

De 30 de ani, noi, făgărășenii, trăim în două orașe în loc de unul singur. Și unul dintre ele câștigă, an de an, teren în fața celuilalt.

Un oraș cu un potențial extraordinar și oameni minunați

Făgărașul este inima Țării Făgărașului, iar Țara Făgărașului este inima Transilvaniei. De-asta turiști din toata lumea ne calcă pragul în fiecare an. Aici copiii cresc liber, aproape de natură și de cei dragi lor. Elevii iau premii internaționale. Tinerii se întorc cu drag, încurajați de potențialul fără egal al zonei. Iar cei care își deschid afaceri aici găsesc întotdeauna oameni cinstiți și muncitori, pe care se pot baza.

Păcat, însă, că mai există și un alt Făgăraș.

Un oraș blocat de incompetență și înțelegeri pe sub masă

Făgărașul este condus, de ani întregi, de aceiași oameni, din aceleași câteva partide. Ascunși după promisiuni electorale, susținuți de cumetrii politice și cu aprobarea unanimă a Consiliului Local, ei au blocat orașul într-o subdezvoltare cronică.

Cum putem schimba lucrurile? Prin transparență și integritate.

Planul USRPLUS pentru un Făgăraș la alt nivel

Obiectivul nostru principal este o calitate a vieții ridicată. Pentru asta, propunem o abordare integrată a cartierelor municipiului, astfel încât să nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne dorim străzi și trotuare întreținute, spații publice curate și sigure. Ne dorim o comunitate educată, acces la sănătate și o administrație moderna și deschisă.

În 27 septembrie vom alege, cu toții, în ce Făgăraș vrem să trăim

Știm cu toții care din cele două orașe a câștigat, până acum, lupta. Dar nu e prea târziu să schimbăm lucrurile și să ducem Făgărașul la un alt nivel. Pornim la drum, împreună, pe 27 septembrie.

Ai susținut inițiativa ,,Fără penali”?

Hai să o ducem mai departe!

Corupția este cancerul care, de 30 de ani, ucide șansele unei Românii moderne și puternice, așa cum ne-o dorim cu toții. Îți mulțumim că ai fost alături de noi și ai pus umărul la lupta noastră pentru o administrație onestă și profesionistă. A venit clipa în care poți face și mai mult pentru viitor.

Aceiași oameni cu care te-ai întâlnit la cortul “Fără penali” luptă astăzi pentru o altfel de administrație locală.

Votează USR +plus la primărie, Consiliul Local și Consiliul Județean în 27 septembrie

La fel ca tine, ne dorim un Făgăraș cu o administrație modernă și deschisă, fără corupție, înțelegeri pe sub masă și fără incompetență. Un Făgăraș la alt nivel.

Angajamentul nostru pentru un Făgăraș la alt nivel

Vom păstra un contact real și permanent cu comunitatea.

Vom organiza dezbateri și voturi consultative legate de prioritățile momentului. Vom desfășura cu regularitate audiențe cu făgărășenii și colectarea problemelor pe care le au prin informatizarea administrației. Făgărășenii trebuie să fie la un telefon sau la câteva click-uri distanță de orice informație necesară sau demers esențial.

Garantăm transparență maximă.

Garantăm respectarea legii și a democrației. Dacă vom avea putere de decizie asupra banului public sau angajărilor, vom lua hotărâri doar înspre binele comunității – prin proceduri corecte și transparente. Vă vom prezența rapoarte periodice privind activitatea noastră. În cadrul primăriei, stadiul proiectelor, bugetul și achizițiile trebuie să devină ușor de accesat și de înțeles pentru toți făgărășenii. Vom supraveghea calitatea lucrărilor publice, astfel încât proiectele să fie duse la bun sfârșit, la standardul necesar.

 

Cod mandatar financiar: 21200251

 
 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.