Al doilea grup rock ca longevitate din România concertează la Făgăraș


Sibienii de la Riff vor susține un concert în orașul nostru.

Iubitorii muzicii rock sunt așteptați la întâlnirea cu grupul Riff de la Casa de Cultură, programată pentru marți, 30 ianuarie 2018, ora 19.00.

Concertul durează două ore și are ca scop în special promovarea celui de-al 11-lea album al trupei numit ,,Pe drum”, însă spectacolul va cuprinde și piese mai vechi, foarte cunoscute publicului cum ar fi  „Plouă la Woodstock”, ,,În loc de bun rămas” sau ,,Regele șoselei”. Riff

Un bilet de intrare la concert costă 20 de lei. Acestea au fost deja puse în vânzare la Casa de Cultură.

Grupul a fost fondat în anul 1970 de liderul Florin Grigoraș. Este al doilea grup rock ca longevitate din România, după Phoenix.

Prin trupa Riff s-au perindat foarte multe nume din industria muzicii: de la Adrian Ordean (Roșu și Negru), la Nicola ori Adrian Igrișan (Cargo).

Componeneța trupei este astăzi următoarea: Florin Grigoraș (solist vocal și bas), Florin Demea (chitară), Mihaela Grigoraș (claviaturi și voce), Laur Făgădar (tobe). Cei patru sunt și protagoniștii ultimului material discografic a cărui promovare va avea loc în concertul de la Făgăraș. Albumul ,,Pe drum” conține 10 piese (8 cântece mai vechi refăcute, alături de două compoziții noi: „Ce iluzie…” și „O zi ploioasă…”).

 Foto: wikipedia
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.