Pentru că avem multe de spus!

.

Au început înscrierile în CLASA PREGĂTITOARE


scoalaLuni, 4 martie, au început înscrierile pentru clasa pregătitoare, în anul şcolar 2019-2020. Cererile-tip de înscriere pot fi completate și online, după dată de 4 martie, iar după completarea acestora părinți au obligația să se prezinte la sediul unității de învățământ solicitate pentru validarea cererii de înscriere.

Conform Ordinului MEN nr.3181/18.02.2019, părinții ai căror copii împlinesc vârsta de 6 ani până la 31 august 2019, inclusiv, au obligația de a-i înscriere în clasa pregătitoare, la unitatea de învățământ aflată în proximitate sau la o altă unitate școlară.

Calendarul perioadei de înscriere este următorul:

26 februarie-20 martie 2019, la solicitarea părinților, evaluarea dezvoltării psihosomatice a copiilor care împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie-31 decembrie 2019.

4-22 martie 2019, de luni până vineri, între orele 8,00-18,00 completarea și depunerea cererilor de înscriere de către părinți, la sediile unității de învățământ solicitate.

29 martie 2019, afișarea în unitățile de învățământ și pe site-ul ISJ Brașov a listei copiilor înscriși în prima etapă.

2-8 aprilie, a doua etapă de înscriere pentru copiii care nu au fost cuprinși în nicio unitate de învățământ.

11 aprilie, afișarea în unitățile de învățământ și pe site-ul ISJ Brașov a listei copiilor înscriși după a doua etapă de înscriere în învățământul primar.

Dosarul de înscriere va cuprinde:

CERERE TIP de înscriere.

ACTUL DE IDENTITATE PĂRINTE/TUTORE LEGAL, copie și original.Părinții divorțați depun și hotărârea judecătorească definitivă din care rezultă autoritatea părintească și domiciliul copilului.

CERTIFICAT DE NAȘTERE COPIL, copie și original.

ATESTAREA DEZVOLTĂRII PSIHOSOMATICE (dacă este cazul)

Alte documente care să ateste îndeplinirea criteriilor generale și /sau specifice (acolo unde este cazul).
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.