Pentru că avem multe de spus!

.

Baschetbalistele de la ,,Radu Negru” au ajuns în faza zonală a Olimpiadei şcolare


Nouă fete de gimnaziu de la Colegiul Naţional ,,Radu Negru” sunt mândria liceului făgărăşean, după ce au reuşit să câştige etapa locală a Olimpiadei şcolare şi etapa judeţeană, calificându-se la cea zonală, ce se va disputa la Covasna.

Echipa de baschet fete este pregătită de prof. Ioan Constantin. Sâmbătă, 10 martie a.c., fetele s-au aflat la Braşov, la faza judeţeană a Olimpiadei, care a avut loc la Sala de sport Braşovia. Au fost 5 echipe de baschet fete, de gimnaziu, din judeţul nostru.

Echipa profesorului Constantin a disputat şi a câştigat 3 meciuri: două în grupă şi unul în finală cu Şcoala Gimnazială nr. 8 din Braşov, câştigat cu un scor de 30-14.

Echipa făgărăşeană s-a calificat pentru faza zonală a competiţiei, ce se va disputa în perioada 4-6 mai. la Covasna.

Componenţa echiei este următoarea:

                                                                                    Arsu Cristina

sport Radu NegruCrăciun Luiza

Golaşu Anca

Pop Alexia

Gherghel Ioana

Diana trăiește

Cerghit Larisa

Şerban Dana

Gujbă Iulia

Acelaşi colegiu are o echipă bună de fete şi la handbal, clasele V-VIII. Handbalistele, pregătite de această dată de prof. Bogdan Dragoş, s-au calificat pentru faza judeţeană, după ce au ieşit învingătoare la etapa locală. Luni, 12 martie, s-a disputat la Şcoala Gimnazială nr. 11 din Braşov etapa pe judeţ la această disciplină sportivă.

Echipa profesorului Dragoş a obţinut locul II, după ce a cîştigat ambele meciuri din grupă, dar a pierdut finala disputată cu Centrul Naţională de Excelenţă Braşov.

În ce priveşte echipa de fotbal a Colegiului ,,Radu Negru”, clasele I-IV, pregătită de acelaşi antrenor Bogdan Dragoş, aceasta s-a calificat şi va participa la faza judeţeană a Olimpiadei, programată pe data de 16 aprilie.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *