Pentru că avem multe de spus!

.

Bătrânii găsiți morți în grădină aveau un singur copil, polițist


Locuitorii satului Bucium sunt șocați după ce la nivelul întregului sat s-a aflat despre decesul unui cuplu de vârstnici.

Bătrânii decedați în grădina casei din Bucium sunt părinții fostului șef de poliție al comunei Șinca.grădina

,,Cei doi soți au un singur copil, care a fost șef de post în comună. Fiul locuia în Făgăraș împreună cu familia sa. Mare parte din timp, părinții trăiau și se gospodăreau singuri. Au casa în centrul satului, în apropiere de biserică. Ei sunt cunoscuți ca oameni credincioși, astfel că duminică, atunci când nu au fost văzuți la biserică, oamenii s-au mirat, ca să afle apoi cumplita veste. Nimeni nu știe ce s-ar fi putut întâmpla acolo și nici data exactă când ar fi murit, până acum se vehiculează doar speculații. Se știe, însă, că bărbatul avea probleme cu tensiunea și lua tratament pentru aceasta. Ne pare foarte rău de tragedia acestei familii, erau oameni gospodari și cumsecade”, ne-a povestit o localnică.

Cazul decesului celor doi vârstnici este anchetat la această oră de către polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Voila. Bărbatul avea 72 de ani și soția sa avea 70 de ani.

Trupurile lipsite de suflare ale celor doi au fost descoperite în grădina casei.

Foto: arhivă

Sambata X3

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.