Pentru că avem multe de spus!

.

Bugetare participativă: puteți vota proiectele preferate!


vot bugetareDe astăzi, 1 iulie, Primăria Făgăraș a dat startul votului la bugetare participativă! Făgărășenii pot intra pe o platformă online și din cele 25 de proiecte votate de către o comisie eligibile, pot vota proiectul favorit!

A doua etapă din procesul de Bugetare Participativă Făgăraș s-a încheiat! Perioada de analiză a proiectelor în cadrul procesului de bugetare participativa a avut loc între 10 iunie – 28 iunie. Începând de luni, 1 iulie va începe perioada de VOT si se va finaliza in 26 iulie.

Cele 25 de proiecte declarate eligibile pot fi consultate AICI (CLICK). Înainte să votați proiectul preferat, trebuie să intrați pe platformă, să vă autentificați, veți primi un cod pe telefon, iar acel cod îl veți introduce în căsuța corespunzătoare. Ultima zi de vot – 26 iulie.

Cinci proiecte din cele 25 cu cele mai multe votui vor primi finanțare în acest an de la Primăria Făgăraș.

Bugetare participativa este un proces derulat de Primăria Făgăraș, prin care ideile şi inițiativele comunității făgărășene se manifestă și se transformă în realitate. Este un proces deschis, incluziv și transparent prin care membrii comunității se implică direct în formularea deciziilor privind prioritățile de cheltuire a banilor din bugetul local.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.