Concerte la Biserica fortificată din Cincu şi la Mânăstirea Cisterciană din Cârţa


Sâmbătă, 17 august, de la ora 18.00, fortificaţia medievală de la Cincu, una dintre cele mai frumoase biserici săseşti din Transilvania, va fi gazda unui unui concert cameral susţinut de TRIO CREDO, respectiv Tatiana Noia la vioară I, Mihai Perciun la vioară II şi Teodor Chircu la cello.

Duminică, 18 august, începând cu ora 18.00, acelaşi trio va susţine un concert şi la Mânăstirea Cisterciană de la Cârţa.

Biserica fortificata Cincu

Biserica fortificata Cincu

Mânăstirea Franciscană din Cârţa

Mânăstirea Franciscană din Cârţa

 

PROGRAM:

JOSEPH HAYDN: Trio Londonez nr.1 in Do major:

Allegro moderato

Andante

Vivace

JOHANN SEBASTIAN BACH Trio sonata in Do Major:

Largo

Giga-Presto

ARCANGELO CORELLI: Trio Sonata op.4 nr.2 in sol minor:

Preludio-Grave

Allemanda-Allegro

Corrente-Vivace

Trio Sonata op.4 nr.6 in Mi Major

Preludio-Adagio

Allemanda-Allegro

Giga-Allegro

LUIGI BOCCHERINI – Trio nr.2 op.35 in Sol Major:

Menuetto

Adagio

Rondo Allegro ma non presto

JOSEPH HAYDN: Tio Londonez nr 2 in Sol Major:

Andante con variazioni

JOSEPH HAYDN: Tio Londonez nr 3 in Sol Major:

Spiritoso

Andante

Allegro

TATIANA NOIA – Vioară, Violă

Născută în Bucureşti, Tatiana este absolventă a Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, clasa de vioară. În prezent este conferenţiar universitar, specialitatea vioară, la aceeaşi Universitate. A susţinut concerte în ţară, atât ca solistă cât şi în formaţii camerale. Cântă adesea muzică de cameră cu formaţii profesioniste şi de amatori.

MIHAI PERCIUN – Vioară

S-a născut în Bucureşti si a absolvit Facultatea de Automatică şi Calculatoare a Universitaţii Politehnice Bucureşti. A activat ca inginer de sistem al reţelei de calculatoare destinate supravegherii traficului aerian în România-ROMATSA. Este de asemenea membru al ansamblului “Les Musiciens d’Europe”.

TEODOR CHIRCU – Violoncel

S-a născut în Constanţa și a absolvit Facultatea de Energetică a Universităţii Politehnice din Bucureşti şi Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale a Academiei de Studii Economice. A fosti inginer proiectant la Centrul de Inginerie Tehnologică pentru Obiective Nucleare din Bucureşti.

Toţi membrii grupului sunt membri permanenţi ai Orchestrei Inginerilor “Petru Ghenghea” şi Medicilor “Dr. Ermil Nichifor”. De asemenea sunt reprezentanți ai României in cadrul prestigioasei organizații internaționale “Amateur Chamber Music Players”. Impreuna sau individual au participat la turnee camerale în Anglia, Germania, Elveţia, Franta.

reclama Cafe Duo
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.