Pentru că avem multe de spus!

.

Consiliul Local Făgăraș se întrunește în ședință extraordinară


Consiliul LocalJoi, 16 mai, de la ora 18.00, în sala de ședințe a Primăriei Făgăraș, va avea loc ședință extraordinară de Consiliu Local. Pe ordinea de zi sunt următoarele puncte:

1.Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea art.1 din H.C.L.132/2018 ca urmare a actualizării indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții Modernizarea coridorului de mobilitate urbana integrata in zona industriala a Municipiului Făgăraş”.

 2.Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea art. 2 si 3 din H.C.L. 131/2018 ca urmare a actualizării indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții ”Modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată în zona industrială a Municipiului Făgăraș”.

  3.Proiect de hotărâre privind oportunitatea asocierii Municipiului Făgăraș cu Fundația Comunitară Țara Făgărașului, în vederea organizării, desfășurării și a susținerii financiare de la bugetul local, cu suma de 40.000 lei, a concursului caritabil de biciclete “Bikeathon Țara Făgărașului“, ediția a VI-a, care va avea loc în data de 8 iunie 2019.

 4.Proiect de hotărâre privind angajarea unui avocat în Dosar nr.1331/62/2019 în care Municipiul Făgăraș are calitatea de reclamant în contradictoriu cu dl.Mănduc Constantin Sorin, obiectul dosarului fiind pretenții.

 Art.II.Cu ducerea la îndeplinire a prevederilor prezentei dispoziţii, se încredinţează Secretarul Municipiului Făgăraş care va proceda la aducerea ei la cunostinţă publică şi va transmite consilierilor, proiectele înscrise pe ordinea de zi.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.