Consiliul Local: Ședință de îndată


Primaria FagarasAșa cum s-a spus în ședința extraordinară de Consiliu Local, organizată luni în sala de ședințe a Primăriei Făgăraș, și astăzi aleșii sunt așteptați la ședință de îndată. Ordinea de zi este următoarea:

1.Proiect de hotărâre privind aprobarea procedurii de expropriere a unor imobile reprezentând terenuri și construcții, proprietate privată, care se află în coridoarele de expropriere a lucrărilor de utilitate publică “Modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată în zona centrală a Municipiului Făgăraș” (tronson I) și “Modernizarea și pietonizarea zonei centrale Făgăraș” (tronson II).

 2.Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea art.1 din HCL.nr.42/2018 privind predarea către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice prin Compania Națională de Investiții “C.N.I.” S.A. a amplasamentului și asigurarea condițiilor, în vederea executării: obiectivului de investiții “Sală de Sport școlară – proiect pilot, din Municipiul Făgăraș, Județul Brașov“.

 3.Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local al Municipiului Făgăraș pe anul 2018.

 4.Proiect de hotărâre privind actualizarea unor suprafețe din inventarul bunurilor care alcătuiesc domeniul public al Municipiului Făgăraș, atestat prin H.G.nr.972/2002.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.