Pentru că avem multe de spus!

.

Contract de finanțare semnat pentru proiectul “Dezvoltare antreprenorială prin înfiinţare incubator de afaceri Făgăraş”


semnare incubatoare1Luni, 19 august, a fost semnat contractul de finanțare pentru proiectul “Dezvoltare antreprenorială prin înfiinţare incubator de afaceri la Făgăraş”. Proiectul se adresează atât persoanelor fizice care doresc să înfiinţeze o afacere nouă cât şi firmelor cu vechime mai mică de trei ani care desfăşoară activităţi din domeniul industriilor creative. Consultanţa şi sprijinul oferit în cadrul incubatorului de afaceri se derulează într-un ciclu de trei ani care cuprinde: preincubare, incubare şi monitorizare post incubare.
Valoarea proiectului este de 5,181,534.56 lei şi prevede construirea, amenajarea şi dotarea spaţiilor incubatorului de afaceri în domeniul industriilor creative precum şi furnizarea de servicii de incubare pentru un număr minim de 16 societăţi comerciale.

semnare incubatoarePrimarul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu, s-a aflat astăzi la Alba-Iulia pentru a semna contractul.
„Pe lânga IMM-urile nou înfiinţate în domeniile ce aparţin industriilor creative, printre beneficiarii Incubatorului de Afaceri Făgăraş se vor număra şi o serie de societăţi ce desfaşoară activităţi relevante pentru startup-urile din industrii creative, precum societăţi cu activităţi de consultanţă, formare, finanţare, investiţii, etc sau organizaţii profesionale din domeniu. Acestea vor putea utiliza facilităţile incubatorului pentru a livra servicii către IMM-urile aflate în rezidenţa sau către alte startup-uri din industriile creative“, a scris acesta pe pagina de facebook.

Consultanţa şi sprijinul oferit în cadrul incubatorului de afaceri se derulează într-un ciclu de trei ani care cuprinde: preincubare, incubare şi monitorizare post incubare.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.