Pentru că avem multe de spus!

.

Crosul Cetăţii Făgăraş, la final de octombrie


Clubul Sportiv Ţara Făgăraşului organizează în data de 27 octombrie 2018 un concurs de alergare, pe distanţe cuprinse între 1,6 km şi 10 km. Este vorba de Crosul Cetăţii Făgăraş, un eveniment sportiv organizat ca să adune fonduri pentru alte proiecte, după cum susţin organizatorii.

Crosul Cetatii Fagaras

Crosul Cetăţii Făgăraş are trei trasee distincte pentru care pot opta participanţii:

Traseul Double – 1.600 m: 2 ture în jurul Cetății Făgăraș, pe promenadă.

Traseul Quattro – 3.200 m: 4 ture în jurul Cetății Făgăraș, pe promenadă.

Traseul Cros – 10.000 m – pe străzile Făgărașului.

Urlea Eco Trail Run - eveniment organizat tot de Clubul Sportiv Tara Fagarasului

Urlea Eco Trail Run – eveniment organizat tot de Clubul Sportiv Tara Fagarasului

În perioada ce urmează organizatorii vor stabili categoriile de vârstă, condiţiile de participare şi taxele de înscriere.

,,Acest cros este organizat pentru a susţine 3 proiecte comunitare cu banii strânşi din taxele de înscriere ale participanţilor: Youth Bank, Urlea Eco Trail şi reabilitare Cabana Urlea. Este evident că nu vom strânge doar din acest eveniment toate sumele integrale pentru proiectele menţionate. La rândul său, concursul de alergare primeşte finanţare de la Primăria municipiului Făgăraş, în cadrul proiectului ,,România 100”. Clubul Sportiv Ţara Făgăraşului a fost înfiinţat în iulie 2017, cu principalul scop de a promova mişcarea prin organizarea de evenimente cu caracter sportiv. Membrii fondatori sunt: Victor Porancea, Marius Blană, Florian Popa, Frîncu Aurel, Frîncu Cristina, Andrei Iovu şi subsemnatul”, a precizat membrul fondator Andrei Popa.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *