CSM Făgăraș are echipă de seniori în Liga a IV-a. Primul meci… duminică!


După o lungă perioadă de timp, în care fotbalul la nivel de seniori a fost absent la Făgăraș, începând din acest sezon, clubul CSM Făgăraș va fi prezent în Campionatul Ligii a IV-a, organizat de către Asociația Județeană de Fotbal Brașov.
Campionatul Ligii a IV-a va începe în data de 28 august, având la start un număr de 16 echipe: CSM Făgăraș, C.S. Chimia Orașul Victoria, A.S. Olimpic Voila, A.S.C. Olimpic Zărnești, A.S. Aripile Ghimbav, A.C.S. Steagu Roșu Brașov, C.S. Inter Cristian, A.S. Prietenii Rupea, A.S. Weindembach, A.C.S. Prejmer, A.C.S. Coltea 1920 Brasov, A.C.S. Hoghiz, A.S. Cetățenii Ghimbav, A.C.S.M. Codlea, A.S.C. Ciucaș Tărlugeni și A.S. Bucegi Moeciu.
 Echipa făgărășeană va debuta în competiție duminică, 29 august, când va întâlni pe teren propriu, începând cu ora 11.00, echipa A.S. Bucegi Moeciu.
,,Este foarte important ca munca depusă în cadrul centrului de copii și juniori din cadrul clubului nostru să aibă finalitate într-o echipă de seniori. An de an, generațiile care au terminat junioratul au avut o problemă reală în continuarea activității fotbalistice prin lipsa acestei echipe de seniori. Ne bucurăm că reușim încă din acest an să participăm în campionatul ligii a IV-a, ne-am organizat într-un timp foarte scurt și, deși avem un lot de jucători foarte tineri, sunt convins că vom avea un parcurs frumos în acest prim sezon”, a declarat Greavu George, coordonator centru copii și juniori C.S.M. Făgăraș.
 Pentru acest sezon echipa din Făgăraș va fi pregătită de către antrenorii Cozma Alexandru și Greavu George, aceștia fiind antrenori și la grupele de junior U19 și U17 înscrise în Campionatul Național, organizat de către Federația Română de Fotbal.
 Așadar, toti iubitorii fotbalului din Făgăraș sunt așteptați în număr cât mai mare la stadionul municipal duminică, începând cu ora 11.00!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.