Pentru că avem multe de spus!

.

CSM Făgăraș are un nou antrenor!


adi-petrea csm fagarasEchipa de handbal CSM are un nou antrenor, în persoana tehnicianului, în vârstă de 40 de ani, Adi Petrea.

„Vreau să adresez mulțumiri celor care au crezut și cred în continuare în mine. Ca jucător m-a definit performanța, lucru pe care-l doresc ca și antrenor. Îmi închei activitatea la Călărași fiind silit să renunț la postul de antrenor al echipei, fără a-mi aduce nici până în ziua de astăzi motive concrete, cu satisfacția îndeplinirii obiectivelor propuse de club, lăsând echipa pe un loc 6 în clasament după 7 etape, înregistrând o singură înfrângere. Mulțumesc publicului, clubului, finanțatorilor pentru Încrederea și susținerea acordată. Am acceptat provocarea propusă de președintele clubului CSM Făgăraș cu încrederea că vom reuși să îndeplinim obiectivele propuse. Sunt foarte convins că și la Făgăraș, cum și la Călărași când am preluat echipa de pe locul 10, cu multă muncă, disciplină și seriozitate din partea tuturor, rezultatele nu vor întârzia să apară“, a declarat tehnicianul pentru handbalvolei.ro.

Adi Petrea va debuta la CSM Făgăraș chiar miercuri, când echipa făgărășeană va întâlni vicecampioana României, CSA Steaua București, pe teren propriu, de la ora 18:00.

foto: handbalvolei.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.