Pentru că avem multe de spus!

.

Cum se circulă în Făgăraș


ninsoare februarieArterele principale au fost curățate încă  de azi-noapte de angajații Salco Serv, încă de la primii fulgi de nea. Potrivit directorului Salco, Dragoș Bârsă, s-a intervenit cu plugul, sărărița, dar și cu o mașină care curăță trotuarele.

Angajații au intervenit încă de azi-noapte pe străzile din oraș. Am intervenit cu 3 utilaje de deszăpezire- plugul, sărărița și termo. La momentul actual asfaltul este negru, nu sunt probleme și suntem pregătiți să intervenim și în continuare, dacă ninsoarea nu se oprește“, ne-a declarat directorul Dragoș Bârsă.

Numărul de telefon la care făgărășenii pot suna pentru orice fel de problemă legată de drumuri impracticabile sau trotuare care pun viața pietonilor în pericol este: Dispecerat Salco – 0758232222.

Meteorologii au emis încă de ieri o atenționare cod galben de ninsoare și viscol pentru mai multe județe din țară, inclusiv Brașov.

Astfel, până miercuri,sunt așteptate ninsori importante cantitativ, strat consistent de zăpadă şi viscol în zona montană. În intervalul menţionat în zona montană vor fi ninsori importante cantitativ şi se va depune strat consistent de zăpadă. Vântul va avea intensificări, cu viteze mai mari la altitudini de peste 1500 m, unde temporar rafalele vor depăşi 80…90 km/h şi va fi viscol.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.