Pentru că avem multe de spus!

.

Deputata Mara Mareș a mers prin comune să identifice problemele locuitorilor


Reprezintă Partidul Național Liberal, dar crede că nevoile comunității nu trebuie să depindă de un anumit culoar politic. Deputata Mara Mareș a identificat probleme în comunele din Țara Făgărașului despre care consideră că au rămas nesoluționate pentru că primarii acelor comune nu fac parte din partidul care trebuie. Mara Mares

,,În prima parte a lunii ianuarie 2018 am vizitat primăriile din Țara Făgărașului. Am luat cunoștință astfel de nevoile și obiectivele administrațiilor locale, dar și despre planurile primarilor pentru a îmbunătăți calitatea vieții în comunitățile pe care le reprezintă. Nevoia cea mai răspândită, dar și cea mai apăsătoare este aceea a realizării rețelelor de canalizare și de racordare a gospodăriilor la respectivele rețele. Aceste investiții necestiă sume de bani considerabile, finanțări ce pot veni numai de la Ministerul Dezvoltării. Din păcate, am sesizat că Ministerul Dezvoltării, deși a primit cererile și documentațiile complete, ignoră sistematic adresele și solicitările primarilor liberali, ceea ce face din finanțarea acestor obiective un ideal foarte greu de atins. Păcat, pentru că acest tip de nevoie nu are culoare politică”, spune deputata făgărășeană.

Alte nevoi ale comunității identificate de Mara Mareș privesc lipsa de finanțare pentru drumuri, lipsa de proiecte pentru dezvoltarea turismului în zonă, precum și numeroase probleme generate de lipsa titlurilor de proprietate pentru terenurile agricole.

Mareș mai susține că va căuta soluții și pentru persoanele nevoiașe din zona noastră care nu au bani de încălzire. ,,Mi s-a adus la cunoștință faptul că, dacă legea ar permite-o, familiile mai nevoiașe ar putea primi resturile lemnoase rezultate din exploatarea lemnului, resturi pe care le-ar folosi pentru încălzirea pe timp de iarnă a locuințelor lor. Voi documenta situația și voi propune măsuri în acest sens, întrucât în județul Brașov există suficientă pădure pentru toate categoriile de persoane”, a declarat aceasta.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *