Pentru că avem multe de spus!

.

Dinamoviștii făgărășeni, chemați să pună umărul pentru salvarea clubului


 

dinamovisti1Un dinamovist făgărășean, coordonator al Asociației „Dinamoviști pentru Dinamo“, zona Centru și Diaspora, îi invită pe toți iubitorii Dinamo București să se alăture inițiativei de a prelua 51% din acțiunile clubului Dinamo, în încercarea de a-l salva și a-l readuce în prim-planul fotbalului românesc și european.

Cristian Urdea are 31 de ani, este făgărășean, stabilit de mai bine de 2 ani în Anglia. Este dinamovist convins, încă din naștere, ne spune el, pasiune pentru clubul sportiv bucureștean preluată de la tatăl lui. S-a înscris în Asociația „Dinamoviști pentru Dinamo“ în acest an și tot în acest an a fost numit coordonator al zonei Centru și Diaspora. Acum Cristian încearcă să convingă fanii Dinamo să se înscrie în „Dinamoviști pentru Dinamo“, să cotizeze și ei și să preia 51% din acțiuni. O astfel de metodă este deja pusă în practică în Occident, Germania, Spania, Portugalia.

Inițiatorul acestui proiect – Dinamoviști pentru Dinamo, este Răzvan Oprea, actor și supporter al Clubului. Asociația are 10 fondatori, printre care și cunoscutul Cornel Dinu. Ei au dat drumul acestui proiect în iarna acestui an. Chiar astăzi (27 iunie – n.r.) Asociația a primit și personalitate juridică“, ne povestește Cristian.

dinamovistiTânărul dorește ca și alți făgărășeni dinamoviști și nu numai, să se alăture Asociației.

După obținerea personalității juridice, vom da drumul și site-ului, acolo unde noii membri se pot înscrie, pot face donații/cotizații anuale, pot afla ultimele știri, noutăți. Ei vor avea o parolă și un user cu care vor putea intra. Cotizațiile sunt pe criterii de vârstă: copiii până în 12 ani – 100 lei/an, tinerii între 13 și 18 ani – 150 lei/an, adulții între 18 și 65 ani – 400 lei/an, seniorii peste 65 ani – 150 lei/an, persoanele cu dizabilități, indiferent de vârstă, plătesc 100 lei/an. Fiecare membru peste 18 ani va avea drept de vot, iar o persoană care va reprezenta 50 de membri va putea fi în Adunarea Generală și va avea asupra lui cele 50 de voturi ale respectivilor membri pe care îi reprezintă“, ne mai explică Cristian.

„Dinamoviști pentru Dinamo“ are filiale în aproape toate județele din țară, dar și în Diaspora.

Eu am deschis filiala în Anglia. Sunt aici de peste 2 ani, locuiesc într-un orășel lângă Londra. Sunt dinamovist de când m-am născut, pasiune preluată de la familia mea. Prin acest proiect sperăm că readucem clubul Dinamo în prim-planul fotbalului românesc și European“, ne mai spune făgărășeanul.

Toți cei care sunt interesați de acest proiect și vor să intre în Asociație pot afla mai multe detalii aici facebook.com/groups/2037772646491497 și aici

facebook.com/groups/adpd.romania.brasov

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.