Echipa de fotbal a Liceului Tehnologic ,,Dr. Ioan Șenchea’’ s-a calificat la etapa județeană


Echipa de fotbal a Liceului Tehnologic ,,Dr. Ioan Șenchea’’ s-a calificat la faza județeană, după ce echipa liceului a câștigat împotriva echipelor de la Liceul Ștefan Octavian Iosif din Rupea, Colegiul Național Doamna Stanca și Liceul Teologic ,,Sf. Constantin Brâncoveanu’’.

Joi, 8 decembrie, în sala de sport a Liceului Tehnologic ,,Dr. Ioan Șenchea’’ s-a desfășurat Olimpiada națională a sportului școlar la disciplina fotbal, din cadrul Microcercului nr. 5, liceu, regiunea Făgăraș – Victoria – Rupea.

Competiția a avut loc la Liceul Tehnologic ,,Dr. Ioan Senchea” și a fost organizată de profesorul Ioana Țântar. La competiție au participat Liceul Tehnologic ,,Dr. Ioan Șenchea”, Liceul ,,Ștefan Octavian Iosif“ din Rupea, Colegiul Național ,,Doamna Stanca’’ și Liceul Teologic Ortodox ,,Sf. Constantin Brâncoveanu”. După meciurile disputate, echipa Liceului Tehnologic ,,Dr. Ioan Șenchea” s-a calificat la faza pe județ!

Din comisa de arbitri au făcut parte Trâmbițas George și elevul liceului Șenchea, Nicolai Sebastian.

,,A fost o competiție foarte strânsă, dificilă pentru noi, întrucât am jucat într-o formulă nouă, elevi din cinci clase de liceu, dar și de la școala profesională, respectiv clasele a XI-a și a XII-a. Am reușit la final să ne clasăm pe un loc onorat, locul I! Consider că este o victorie binemeritată pentru întreaga echipă formată. Avem în echipă jucători talentați, perseverenți, care au ani de fotbal în spate , elevi serioși, buni și ambițioși. Îi felicit din tot sufletul pe băieți, pentru atitudinea, maturitatea și ambiția de care au dat dovadă pe tot parcursul competiției. Vreau să mulțumesc pe această cale doamnei director, profesorilor loceului nostru pentru susținere’’, a declarat prof. Ioana Țântar.

Echipa a fost formată din elevii:

Zburătură Ștefan – portar, Frunză Adrian, Macoveni Iulian, Pleșa Nicolae, Benea Ioan, Rotariu Leonardo, Popa Darius, Mahmodin Arash, Stanciu Cristian, Comorățeanu Andrei, Alexe Robert și Pleșa Octavian.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.