Pentru că avem multe de spus!

.

Episcopul vicar Ilarion Făgărăşanul a slujit la Mânăstirea Sâmbăta şi la Viscri


În sâmbăta din săptămâna a patra a postului Paştelui, Preasfințitul Ilarion Făgărășanul a liturghisit la Mănăstirea „Constantin Brâncoveanu” de la Sâmbăta de Sus.slujba Obștea mănăstirii condusă de părintele stareț, arhimandritul Atanasie Roman, a cântat la strană, iar după Liturghie a fost săvârșită slujba parastasului.

După amiază, Episcopul vicar a participat la slujba Vecerniei, apoi a spovedit enoriaşii. A doua zi, duminică, PS Ilarion Făgărășanul a oficiat Sfânta Liturghie la Biserica „Sfânta Treime” din Parohia Viscri, potrivit Mitropoliei Ardealului.

Alături de ierarh au fost prezenţi protopopul de Rupea, Mircea Comșa, preotul paroh Gheorghe Rășoiu și alți slujitori ai Bisericii. La sfârşitul slujbei, PS Ilarion a binecuvântat racla în care au fost așezate moaștele mai multor sfinți.

Ierarhul a primit de la părintele paroh o bederniță cu icoana Sfântului Ilarion cel Mare, iar din partea comitetului de femei al parohiei, un coș cu obiecte tradiționale confecționate special pentru această zi.

În aceeași zi, PS Ilarion Făgărășanul a vizitat şi Mănăstirea Bunești.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.