Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, printre cele mai bune din lume


Editorii American Express Essentials au inclus Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu într-un top care include 20 cele mai bune festivaluri din întreaga lume. festival

Festivalul sibian se află pe locul opt în lista de 20 de festivaluri de gen, fiind devansat de Festivalul Internațional de Teatru de la Edinburgh, Galway International Arts Festival, Festivalul Internațional de Teatru de la Londra, Festivalul de Dramă Antică Greacă, Bregenzer Festspiele din Austria, Berliner Festspiele și Festivalul de la Moscova.

Când vine vorba de festivaluri de artă teatrală, România oferă enorm de multe bogății. Din multitudinea de evenimente din care poți alege, Sibfest este probabil cel mai cuprinzător. Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, ca să-i dăm titulatura completă, găzduiește mii de artiști și peste jumătate de milion de oaspeți în fiecare an și urmează să își celebreze cea de-a 25-a ediție în 2018. La fel ca întotdeauna, vor fi nenumărate talente crescute acasă (n.r. în România), dar și artiști noi precum și artiști consacrați din întreaga lume”, spun editorii American Express Essentials despre festivalul din Sibiu, citaţi de turnulsfatului.ro.

festivalul de teatruLista de 20 cele mai de succes festivaluri din lume mai cuprinde Festivalul de la Avignon (locul 9), Festivalul din Singapore (locul 12), Lagos Theatre Festival din Vestul Africii (locul 15) și Colorado New Play Summit din Statele Unite (locul 18).

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.