Pentru că avem multe de spus!

.

(FOTO) Tabără gratuită pentru 12 copii din Victoria!


tabaraMai mulți copii din Victoria au parte, în aceste zile, de experiențe de neuitat! Învață să se orienteze cu busola la Sumerna, au parte de curs de artă fotografică, club de teatru, atelier de împletit și multe alte surprize pregătite de către cadrele didactice de la Clubul Elevilor! Totul pus la dispoziție în mod gratuit de către organizatori.

Organizăm în aceste zile o tabără gratuită pentru 12 copii din Victoria. Împreună cu profesorii de la Clubul Elevilor – care sunt în vacanță, iar acum fac voluntariat – le-am pregătit copiilor o mulțime de surprize. Îi vom învăța să se orienteze cu busola la Sumerna, avem un curs de artă fotografică, mergem în Rezervația Breite, la Valea Sâmbăta, îi învățăm să recunoască anumite specii de plante și să se orienteze. Avem și un club de teatru, atelier de împletit, atelier de gătit. Noi gătim pentru copilași în club, iar cei înscriși în tabără dorm la club. Avem și voluntari, bineînțeles colegii mei profesori“, ne-a explicat prof. Camelia Bertea, director Clubul Elevilor Victoria.

Tabăra gratuită are loc în perioada 15-20 iulie, iar astăzi copiii sunt la Sighișoara, unde participă  la un concurs de teatru. Finanțarea taberei este din surse proprii.

tabara1

tabara3

tabara5

tabara11

tabarar

tabara2
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.