Pentru că avem multe de spus!

.

FOTO|100 de saci strânși de 100 de voluntari la Let’s do it, Făgăraș!


  • 100 de făgărășeni au participat, cu mic, cu mare, la acțiunea de ecologizare Lets Do it, România! În doar câteva ore au adunat 100 de saci!

Sâmbătă a fost zi de curățenie în toată țara. Românii şi-au pus mănuşile, au luat saci şi au participat la “Lets Do It, România!”, cea mai mare mobilizare de voluntari din ţară, cu scopul de a strânge deşeurile din arealele naturale. Încă de la primele ore ale dimineţii, sute de voluntari au venit la punctele de înregistrare, iar acţiunea s-a încheiat în jurul orei 15:00, când partenerii de la salubritate au început colectarea sacilor în vederea valorificării resurselor.

Încă de la orele dimineții voluntarii făgărășeni s-au adunat în fața Primăriei Făgăraș pentru a primi sacii, mănușile, dar și indicațiile de la organizatori. În acest an zonele vizate au fost digul de la Olt, Parcul Regina Maria și pârâul Berivoi. Cei mai tineri dintre făgărășeni au adunat gunoaiele din Parcul Regina Maria, iar tinerii făgărășeni au ecologizat malurile Oltului.

Am găsit un peisaj plin de gunoaie şi credem că acesta este un avertisment pentru locuitorii oraşului nostru. Îi rugăm să arunce gunoaiele în locurile special amenajate, să nu mai arunce pe jos şi să urmeze măcar o dată pe an exemplul voluntarilor noştri. Dacă fiecare dintre noi am fi mai atenţi la aceste detalii, ne-am putea bucura de un oraş curat şi mai frumos“, ne-a declarat Andreea Bobeș, consilier, compartiment Protecția Mediului, Primăria Făgăraș.

100 de saci a reprezentat rezultatul muncii lor, care a durat mai bine de două ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.