Pentru că avem multe de spus!

.

Francezul Ragot a ajuns la CSM Făgăraş. Sportivul are o soţie şi un copil pe care îi va aduce probabil aici


Echipa de handbal masculin a Făgăraşului s-a diversificat. Asta, pentru că, de câteva zile, cu sportivii făgărăşeni se antrenează şi un francez.

Pierre Yves Ragot este un francez care a mai activat şi în alte echipe din Liga Naţională a handbalului românesc. Din 30 septembrie are contrat cu CSM Făgăraş, iar cel mai probabil de mâine îi va fi operat şi transferul internaţional.

,,Ragot se află la Făgăraş deja de câteva zile, iar în toată această perioadă s-a antrenat cu echipa. Sperăm ca de mâine (n.r. joi, 10 octombrie) să aibă şi transferul făcut, o formalitate pe care o realizează Federaţia Română de Handbal în lipsa căreia acesta n-ar putea juca. Noi sperăm să prindă meciul cu Reşiţa de acasă, din etapa a VII-a, programat săptămâna aceasta. Următoarele meciuri le vom avea joia viitoare la Bacău, apoi în 10 noiembrie acasă cu Steaua. P. Y. Ragot este un jucător bun care impresionează prin stilul lui de joc”, a declarat Lucian Fielk, preşedintele CSM Făgăraş.

Francezul este căsătorit cu o româncă din Bucureşti şi au împreună un copil. Este foarte probabil ca, după instalare, Ragot să-şi aducă şi familia la Făgăraş.

Cei de la clubul făgărăşean îl ajută să-şi caute o locuinţă, dar acesta îşi va plăti singur chiria din salariul de la club.

P. Y. Ragot a mai jucat în România, la echipe precum Dinamo Bucureşti şi Minaur Baia Mare.

La Baia Mare i-a fost antrenor chiar Raul Fotonea, acelaşi care acum antrenează CSM Făgăraş. Acesta a antrenat timp de 4 ani echipa Minaur Baia Mare, ocazie cu care l-a remarcat pe francez.

,,Eu ştiu cum joacă, l-am văzut. Cred că este o achiziţie potrivită pentru clubul nostru. Cel puţin până la iarnă nu se mai pune problema de un alt transfer la CSM Făgăraş pentru că suntem cu bugetul la limită”, a mai declarat Fielk.

Venirea lui Pierre Yves Ragot este un moment istoric pentru CSM Făgăraş, club unde până în prezent nu a activat niciun jucător străin.

 

(Cristina Cornilă)

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.