În Victoria se vor construi două blocuri de locuințe pentru tineri și specialiști în sănătate și învățământ


Anul 2023 se încheie promițător pentru orașul Victoria, spune edilul Camelia Bertea pe o rețea de socializare.

Aceasta se referă și la intrarea în linie dreaptă a celui de-al treilea contract de finanțare  prin PNRR. Este vorba de construirea celor două blocuri de locuințe pentru tineri şi specialişti în sănătate şi învăţământ, în Victoria. Proiectul prevede construirea a două clădiri cu parter, etaj și mansardă, fiecare clădire având câte 6 apartamente. Loturile de teren sunt deja pregătite, acestea se află în noul cartier Farcaș.

,,Am finalizat caietul de sarcini și toată documentația, le-am publicat pe SEAP și am lansat procedura simplificată. Urmează etapa de depunere a ofertelor, apoi cea de evaluare a acestora din punct de vedere DUAE, tehnic și financiar și desemnarea firmei câștigătoare. În cazul în care se vor depune oferte și totul va decurge bine, am putea semna contractul pentru execuția lucrărilor cel târziu la începutul anului 2024. Apreciez enorm efortul echipei din Primăria Victoria, cărora le mulțumesc din nou pentru tot efortul depus’’, a declarat primarul orașului Victoria, Camelia Bertea.

Atunci când vor fi date locuinţele în folosinţă, noii locatari vor beneficia de absolut toate utilităţile necesare, întrucât a fost începută de ceva timp și amenajarea terenurilor, construirea drumurilor, aleilor, a rețelelor de apă şi canalizare, pentru a putea oferi tinerilor condiţii cât mai bune de trai.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.