Pentru că avem multe de spus!

.

Informare Apă Canal Sibiu S.A


Apa CanalAceastă informare este efectuatã de: APA CANAL SIBIU S.A. SUCURSALA EXPLOATARE FĂGĂRAŞ, str.Şos.Ileni, nr.1, loc.Făgăraş, jud.Braşov, telefon 0268211218 / 0268213009, care anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare „Continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare” pentru proiectul R.K. la reţea de alimentare cu apă şi branşamente şi reţea de canalizare menajeră cu racorduri, pe strada Anton Pann în municipiul Făgăraş, propus a fi amplasat în jud.Braşov, mun.Făgăraş, str.Anton Pann.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Braşov, str.Politehnicii, nr.3, în zilele de luni-joi între orele 8-16:30 şi vineri între orele 8-14, precum şi la urmatoarea adresă de internet www.apmbv.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

 
reclama Cafe Duo
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.