Pentru că avem multe de spus!

.

Mâine avem concurs de dans sportiv la Făgăraş!


Sâmbătă, 5 mai 2018, sala de sport a Colegiului Naţional ,,Radu Negru” va fi plină de dansatori legitimaţi în cadrul Federaţiei de Dans Sportiv. Aici se va desfăşura cea de-a doua ediţie a concursului de dans ,,Cupa Cetatea Făgăraş”. în sport

Sutele de sportivi participanţi se vor întrece pe ritmuri de samba, cha-cha, rumba, tango, vals etc. Cei care vor aprecia prestaţia lor sunt arbitrii şi oficialii Federaţiei Române de Dans Sportiv.

Dansatorii vor concura, cum era şi firesc, pe categorii de vârstă (6-9 ani, 10-11 ani, 12-13 ani, 16-18 ani, 19-35 ani) şi pe secţiuni de dans (latino-americane şi dansuri standard).

Evenimentul este organizat de Asociația Club de Dans Sportiv Imperial Făgăraș împreună cu Federația Română de Dans Sportiv și în parteneriat cu Primăria Municipiului Făgăraș. Municipiul Făgăraş va contribui financiar la organizarea acestui eveniment cu suma de 20.000 de lei.

Asociația Club de Dans Sportiv Imperial Făgăraș există de 3 ani, este condusă de Lenuţa Lăcătuşi şi este afiliată Federaţiei Române de Dans Sportiv. Palmaresul clubului numără la ora aceasta 178 de clasări pe podium la competiţiile naţionale de profil.

În acest moment, 60 de copii îşi desfăşoară activitatea în cadrul clubului de dans.

Prima ediţie a acestui concurs de dans sportiv s-a desfăşurat în anul 2016, fiind atunci şi prima competiţie de dans sportiv organizată vreodată la Făgăraş.

La prima ediţie au luat parte 700 de sportiv, provenind din 42 de cluburi de dans sportiv din România şi Republica Moldova.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.