Pentru că avem multe de spus!

.

Meteorologii anunță vreme frumoasă în weekend


soare-noriMeteorologii anunță vreme frumoasă pentru acest sfârșit de săptămână, temperaturi în creștere. Izolat vor mai apărea și ploi.

Pe întreg teritoriul ţării, sfârşitul de săptămână vine cu vreme frumoasă, care continuă să se încălzească, cer variabil şi ploi izolate.

,,Pe parcursul zilei de sâmbătă vremea se va încălzi uşor, cerul va fi variabil, cu unele înnorări, când pe arii restrânse, la munte, în vestul, sudul şi centrul ţării vor fi averse însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în regiunile estice şi pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 30 de grade. Duminică, vremea va fi în general frumoasă şi va continua să se încălzească, cerul va fi variabil, cu unele înorări, în special după-amiaza, în centrul ţării, precum şi la munte, unde doar izolat vor fi ploi de scurtă durată şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 33 de grade”, a spus pentru mediafax meteorologul de serviciu al Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

anunt angajare probitec
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.