Pentru că avem multe de spus!

.

Micuții de la Grădinița „Prichindeii“ au realizat felicitări pentru cei mai puțin norocoși


copii gradinitaPreșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit ”Prichindeii” din Făgăraș au avut încă o dată ocazia să îi ajute pe copiii mai puțin norocoși să se simtă ca făcând parte din comunitate și nu excluși din aceasta. Astăzi, vineri, 27 aprilie, ei au lucrat în echipe, cu material diversificat,  pentru realizarea unor felicitări și colaje, bucurându-se de prezența celorlalți copii și de activitatea desfășurată. Toți copiii au fost interesați și au participat activ la această activitate, într-o atmosferă de bună dispoziție și prietenie.

Mulțumesc cadrelor didactice, părinților și partenerilor implicați pentru sprijinul acordat în realizarea cu succes a acestei activității de voluntariat, cuprinsă în Strategia Națională de Acțiune Comunitară“, ne-a declarat coordonatorul SNAC, prof. consilier şcolar Bica Bianca.

Nu este pentru prima dată când micuții de la Grădinița „Prichindeii“ se gândesc și la alți copilași. De Crăciun, de exemplu, ei au dăruit micuților aflați în evidența Serviciului Public de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Făgăraş, cadouri.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *