#motivesadonezi pentru HOSPICE Casa Speranței!


10.000 de uși deschid echipele HOSPICE Casa Speranței în fiecare an la Brașov pentru a ajunge în casele copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Specialiștii HOSPICE fac asta gratuit de 27 de ani, și oferă nu doar îngrijire medicală ci și sprijin social și consiliere psiho-emoțională pentru pacienți și familiile lor.
Pentru a ajunge și în anul care urmează la copiii și adulții care au nevoie de sprijin, HOSPICE Casa Speranței a inițiat campania de strângere de fonduri #motivesadonezi.
”Mai mult de jumătate dintre cei care luptă cu boli incurabile își doresc să fie îngrijiți în confortul propriei case, însă la nivel național doar câteva servicii pot asigura pacienților îngrijirea paliativă la ei acasă. Brașovul este orașul în care au fost introduse în premieră la noi în țară aceste servicii în urmă cu 27 de ani și de atunci am reușit să ajungem la tot mai mulți dintre cei aflați în suferință. Nu am fi putut face toate acestea fără susținători care au găsit mereu #motivesadonezi pentru HOSPICE Casa Speranței” a declarat Mirela Nemțanu, Director Executiv al organizației.
Reprezentanții companiilor sunt încurajați să utilizeze până la sfârșitul acestui an facilitatea fiscală care permite direcționarea până la 20% a impozitului pe profit/venit datorat statului sau 0,75% din cifra de afaceri către fundația HOSPICE Casa Speranței. Procedura nu presupune costuri suplimentare pentru companii, conform legislației în vigoare.
De asemenea, brașovenii pot sprijini serviciile gratuite de îngrijire paliativă prin donații online pe hospice.ro/doneaza/ sau direct la sediul de pe str. Sitei nr. 17A.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.