Ordinul de protecție nu l-a putut ține departe. A intrat cu forța în casa fostei concubine din Lovnic și a fost reținut


Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hoghiz efectuează cercetări, în cadrul unui dosar penal, cu un bărbat suspectat în stare de reținere, după ce acesta a încălcat prevederile ordinului de protecție emis pe numele său.

La data de 24 februarie a.c., în jurul orei 04:30, polițiștii au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că ușa de acces în imobilul în care aceasta locuiește ar fi fost forțată și deteriorată de către concubinul său, persoană față de care ar fi fost emis anterior un ordin de protecție.

Față de sesizarea primită, polițiștii s-au deplasat la fața locului, o locuință din localitatea Lovinc, comuna Jibert, unde au constat că cele sesizate se confirmă. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constat că bărbatul agresiv, de 30 de ani, ar fi pătruns în locuința persoanei vătămate, după ce ar fi forțat ușa de acces în imobil și astfel ar fi încălcat prevederile ordinului de protecție care fusese emis anterior pe numele său.

În scurt timp, polițiștii l-au identificat pe bărbatul agresiv, care, după administrarea probatoriului, a fost reținut și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Brașov, pentru 24 de ore.

În cauză, a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de  “încălcarea ordinului de protecție ”, iar cercetările sunt continuate la nivelul secției de poliție, sub coordonarea procurorului desemnat, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse măsurile legale.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.