Pentru că avem multe de spus!

.

Peste 1.000 de copii de la grădinițele din oraș au primit cadouri de la Moș Nicolae!


  • Zilele acestea micuții au numai motive de bucurie! Moș Nicolae a venit la toți copiii care frecventează grădinițele din oraș cu sacul plin ochi de cadouri!

A fost bucurie mare în această dimineaţă pentru copiii cuminţi de la grădinițele din oraș. Moș Nicolae, după ce a colindat toată noaptea și a umblat după cadouri și dulciuri, a poposit în această dimineață la toți copilașii din grădinițe, dar și de la creșa din Făgăraș. Micuții, ajutați de doamnele educatoare, și-au lustruit cu mare grijă ghetuțele, ca Moșul să le găsească și să le dăruiască dulciuri.

La Făgăraș a devenit deja o tradiție ca preșcolarii să primească, de Sfântul Nicolae, dulciuri de la Moș Nicolae. Ajutat și de reprezentanții Primăriei Făgăraș, bătrânelul a împărțit dulciuri pentru 1170 de copii de la toate grădinițele și creșa din oraș.

Și micuții de la Grădinița Pinochio au fost surprinși în această dimineață, când au văzut că ghetuțele, pe care ei înșiși le-au confecționat, au fost pline ochi cu dulciuri. „Mulțumim, Moș Nicolae!“, au spus, toți, în cor.

După ce trece ziua lui Moş Nicolae, copiii se pregătesc pentru încă o serie de cadouri aduse chiar de Moş Crăciun. Și pentru a-l primi așa cum se cuvine și pe bătrânelul Moș Crăciun, copiii din Făgăraș pregătesc, în această perioadă, poezii și cântece pe care i le vor spune moșului.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.