Pentru că avem multe de spus!

.

Peste 400 de candidați s-au înscris pentru cele 10 posturi scoase la concurs de IPJ Brașov


politie403 candidați s-au înscris pentru cele 10 posturi scoase la concurs la începutul lunii ianuarie de către IPJ Brașov.

Este vorba despre ofițer specialist II, în cadrul structurii investigarea criminalității din mediul de afaceri, ofiței specialist II, în cadrul structurii Marketing și achiziții publice, ofițer specialist II, în cadrul Centrului teritorial de examinare IT, ofițer specialist I, în cadrul Expertize și constatări tehnico-țtiințifice – specialist – psiholog, ofițer specialist II, în cadrul Centrului teritorial de examinare IT, ofițer specialist I, în cadrul Centrului teritorial de examinare IT, ofițer specialist II, în cadrul Centrului teritorial de examinare IT, ofițer specialist II, în cadrul Structurii de Securitate – specialist, ofițer I în cadrul structurii Mediul urban și ofițer principal II, în cadrul structurii Ordine Publică. Acesta de pe urmă este la Victoria.

În data de 22 ianuarie s-a încheiat activitatea de înscriere a candidaților la cele 10 posturi scoase la concurs, prin încadrare directă ca ofițeri de poliție la IPJ Brașov, în urma căreia s-au înscris un număr de 403 candidați. Conform calendarului de desfășurare a concursurilor, urmează evaluarea psihologică și activitatea de evaluare medicală a candidaților, urmând ca proba scrisă să se desfășoare în data de 30 martie“, ne-au explicat reprezentanți ai IPJ Brașov.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.