Pentru că avem multe de spus!

.

Primăria Făgăraș, co-organizator al trainingului Civitas Prosperity în România


 

eveniment primarieÎn perioada 24-27 aprilie 2018, a avut loc la Brașov trainingul Civitas Prosperity în România, la care Primăria Făgăraș a participat în calitate de partener în cadrul proiectului și co-organizator. Acest eveniment a fost dedicat administrațiilor publice locale și a beneficiat de prezența unor invitați din partea Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) și a Agențiilor de Dezvoltare Regională care s-au alăturat lectorilor, experților și profesioniștilor din țară și din străinătate.

eveniment primarie1Cu această ocazie au fost prezentate și discutate strategia Făgărașului în domeniul mobilității urbane și principalele 3 proiecte incluse în PMUD și prevăzute a fi finațate prin Programul Operațional Regional.

Formarea a combinat expunerile teoretice cu comentarea exemplelor locale concrete și exerciții practice, fiind adaptat pentru a răspunde în mod optim nevoilor orașelor și municipiilor românești. Evenimentul a fost deschis publicului larg printr-o proiecție de scurtmetraje pe tema mobilității urbane realizată în centrul Brașovului prin colaborarea cu festivalul internațional Megacities Shortdocs.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.