Pentru că avem multe de spus!

.

Printre făgărășeni: Centru de înfrumusețare în inima Clujului, deschis de o făgărășeancă


georgiana musat (2)Din toamna anului 2018, făgărășeanca Georgiana Mușat-Szabo este proprietara unuia dintre cele mai moderne şi ofertante saloane de remodelare corporală și estetică facială din oraşul Cluj-Napoca – Bloom – un loc de răsfăţ atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţii preocupaţi de aspectul lor. 

A plecat din Făgăraș imediat după terminarea liceului pentru a urma o facultate în Cluj-Napoca. Un oraș necunoscut ei, dar care avea să îi ofere, peste ani, șansa de a investi în propria afacere.

Georgiana se descrie ca fiind un copil al anilor ’90, mezina familiei, un copil introvertit și independent.

,,Mi-au plăcut mereu provocările și, privind în urmă, îmi dau seama că atunci când am avut de ales în viață între mai multe opțiuni, am ales varianta mai complicată. În școală, deși am avut mereu înclinații umaniste, am făcut mate-fizica la Colegiul Național Radu Negru. Când am avut de ales orasul în care voi merge la facultate, cu toate că majoritatea prietenilor și colegilor au ales variantele apropiate: Brașov sau Sibiu eu am ales orase ca București și Cluj-Napoca. Am ales din motive necunoscute Clujul, desi nu îl vizitasem vreodată și în acest oraș  am urmat cursurile Facultății de Știinte Economice, secția Tranzacții Internaționale”, ne povestește Georgiana.

georgiana musat (4)După facultate a urmat și masterul, iar imediat a început să lucreze în domeniul marketingului și al managementului, domenii care au schimbat copilul introvertit în femeia extrovertită și ambițioasă.

,,Mi-a plăcut Clujul și pentru 8 ani de zile m-a făcut să mă simt “de acolo”, însă după 8 ani de zile o conjunctură favorabilă m-a determinat să mă mut la Bucuresti. Am ajuns în scurt timp să lucrez tot în domeniul marketingului, însă de această dată pentru o multinațională înființată în UK ce activează în domeniul ameliorării genetice animale, firmă pentru care lucrez și în prezent. Am locuit în București pentru încă 8 ani de zile, timp în care am cunoscut mulți oameni, mi-am făcut noi prieteni și mi-am întemeiat o familie. Bucureștiul m-a făcut să mă simt ca “peștele în apă”, eu fiind o ardeleancă atipică, agitată și poate de multe ori prea repezită și am mai avut și privilegiul de a trăi în ceea ce s-ar putea numi “Bucureștiul ideal”: un cartier extrem de frumos de case, într-o zonă liniștită si semicentrală, cu tot ce ți-ai putea dori în apropiere: parcuri, stadion, mall, magazine și loc de muncă”.

georgiana musat (3)Prima afacere în care Georgiana a investit a fost cea în domeniul finanțărilor nerambursabile. Împreună cu soțul ei a înființat o firmă de consultanță, astfel a apărut și șansa de a acumula o vastă experiență în domeniul finanțărilor nerambursabile.

,,Însă, chiar dacă mi-a plăcut Bucureștiul, nu am putut să mă feresc de partea lui mai puțin frumoasă: agitația și lipsa timpului pentru viața personală. Tocmai acest lucru ne-a făcut ca după 8 ani de locuit în București să ne reîntoarcem în Cluj pentru o viață mai liniștită și pentru a demara o nouă afacere, într-un domeniu necunoscut: industria înfrumusețării”.

Bloom – centru de înfrumusețare în inima Clujului

Bloom este numele salonului pe care îl administrează împreună cu soțul ei încă din toamna anului 2018 și care a adus un nou concept pe piața de acolo, acela de a cuprinde mai multe segmente de servicii, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

,,Oferta noastră e variată și cuprinde servicii de remodelare corporală și estetică facială: electrostimulare corporală, infrasaună, masaj anticelulitic, drenaj limfatic, lifting facial nonchirurgical, tratamente faciale cu IPL, microdermabraziune cu pulbere de diamant, dar și terapii premium, mai puțin cunoscute la nivel de Cluj, cum ar fi: terapia cu oxigen hiperbaric, crioradiofrecvența corporală și facială, care este o combinație între crioterapie și radiofrecvență cu rezultate similare cu cele ale criolipolizei sau HImFU (High Intensity Multifocused Ultrasound) care are efectele unei liposucții nonchirugicale, cu rezultate vizibile chiar după prima ședință. Oferta Centrului de înfrumusețare BLOOM e completată de serviciile de epilare definitivă”. Și pentru că întotdeauna clientul este pe primul loc, din această primăvară și-au propus să colaboreze și cu un nutriționist care să ofere celor care le trec pragul și servicii de consultanță nutrițională. Pentru că, nu-i așa, frumusețea vine la pachet și cu un stil de viață sănătos, mișcare și alimentație adecvată.

georgiana musat (1),,Dorim să oferim servicii complete de remodelare corporală, motiv pentru care am demarat în această primăvară o colaborare cu un nutriționist recunoscut din Cluj-Napoca pentru a le oferi clienților noștri servicii de consultanță nutrițională, deoarece încercăm să îi facem pe clienții noștri să înțeleagă că succesul terapiilor noastre depinde și de stilul de viață pe care îl au, de nutriție și de mișcare. Până la urmă vorbim de un efort cumulat, un efort de echipă. Ceea ce ne diferențiază de cei din industrie este tocmai experiența acumulată în alte domenii, ce ne oferă oportunitatea de a vedea lucrurile și din altă perspectivă. Pun mare pret pe recomandările și parteneriatele strategice, și, cel mai important, pe sănătatea clienților noștri. Aceste recomandări constituie o certificare a calității serviciilor noastre și cea mai bună metodă de promovare”, ne explică Georgiana.

,,Aș vrea să mă întorc acasă, la Făgăraș”

Inițial, planul de a deschide un centru de înfrumusețare era acasă, la Făgăraș.

georgiana musat,,Planul meu inițial era de a deschide centrul de înfrumusetare la Făgăraș, însă rezultatele studiului de piață pe care l-am făcut înainte de a demara acest business, m-au convins că oportunitățile de dezvoltare a afacerii la Cluj-Napoca sunt mult mai mari, cu toate că în Făgăraș concurența pe acest segment de piață era inexistentă la acel moment”. Chiar și așa, acasă înseamnă pentru ea atât București, cât și Cluj-Napoca, însă niciunul din aceste orașe nu se compară cu Făgărașul.

,,Îmi place nespus să aud oamenii vorbind cu accent cântat de Făgăraș. Îmi place sa îmi revăd prietenii și cunoscuții când vin acasă și da, mi-ar plăcea să mă reîntorc acasă”, ne mai spune făgărășeanca.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.