Pentru că avem multe de spus!

.

Repetiții și pregătiri pentru 1 Decembrie, la Făgăraș!


Atenție, șoferi! Astăzi, în intervalul orar 16.00 – 18.00 vor avea loc repetițiile pentru parada militară, cu ocazia zilei de 1 Decembrie. Tocmai de aceea șoferii sunt rugați să nu parcheze autoturismele în parcările de pe strada Republicii și în parcările din zona Catedralei Ortodoxe și a Casei Municipale de Cultură.

„În data de 29 noiembrie, între orele 16:00-18:00, vor avea loc repetițiile pentru parada militară cu ocazia zilei de 1 Decembrie. Rugăm cetățenii să nu parcheze autoturismele în intervalul mai sus menționat în parcările de pe strada Republicii – zona fostului magazin Domo – Derby Pub – Farmacia de la intersecția cu str. Mihai Viteazu, dar și în parcările din zona Catedralei Ortodoxe și a Casei Municipale de Cultură, respectiv str. Mihai Viteazu – str. Tăbăcari“, se arată într-un comunicat al Poliției Locale Făgăraș.

Reamintim că duminică, 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, făgărășenii vor putea participa la aprinderea luminilor de sărbători și la deschiderea Târgului de Crăciun în Piața Republicii.

Programul zilei va fi următorul:
Ora 12.30 – Depunere de coroane (Monumentul Eroilor)
Ora 14.30 – Festivalul de cântece patriotice pentru copii ”Sfântă-i țara mea” (Sala mare a Casei de Cultură Făgăraș)
Ora 17.00 – Aprinderea luminilor de sărbători (Piața Republicii)
Spectacol de animație pentru copii, pictură pe față și baloane modelate
Ora 18.00 – Retragerea cu torțe a militarilor din cadrul Centrului de Perfecționare Infanterie ”Constantin Brâncoveanu”.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.