Pentru că avem multe de spus!

.

S-a predat amplasamentul pentru lucrările de reabilitare a 33 de străzi din Făgăraș


În această dimineață, începând cu ora 09.00, în sala de ședințe a Primăriei Făgăraș, s-a predat amplasamentul pentru lucrările de reabilitare a 33 de străzi din Făgăraș. La predarea amplasamentului, pe lângă reprezentanții administrației locale, au luat parte cei ai constructorilor și ai firmelor de utilități. A urmat apoi o vizită de lucru pe teren.

semnarea contractului cu costructorii

Toate aceste străzi au o lungime totală de 17,8 km, iar firmele care vor interveni pe ele sunt Geiger Transilvania și Consal. Contractul pentru efectuarea lucrărilor s-a semnat cu aceste firme în data de 13 iulie. Constructorii au 24 de luni la dispoziție să le termine. Apoi, perioada de garanție a lucrărilor este de 36 de luni.

Contractul are o valoare de aproximativ 10 milioane de euro și este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

predare amplasament, vizită în teren

,,Această mare lucrare este în suprapunere cu alte lucrări pe care le face în acest moment Primăria Făgăraș, cum ar fi reabilitarea rețelei de iluminat public sau introducerea magistralei necesare pentru celelalte rețele, de aceea de acum încolo ar trebui să ne întâlnim o dată la două săptămâni, pentru a discuta stadiul lucrărilor, pentru a avea o imagine corectă și pentru a veni în ajutorul dumneavostră cu derualuarea lucrărilor ca să nu întâmpinăm probleme”, a declarat primarul Gheorghe Sucaciu, la predarea de amplasament.

Primele străzi care vor intra în șantier sunt: Negoiu, Șoseaua Combinatului (tronsoanele 1 și 2), Șoseaua Hurezului, 13 Decembrie, Octavian Paler și Crinului.

De asemenea, vor fi executate lucrări pe străzile: 13 Decembrie (alimentară), artera Combinatului (I și II), Plopului (tronsoanele 1, 2 și 3), Anton Pann, Luncii (I și II), Strungului + Oxigenului (tronsoanele 1 și 2), Cvartal colonie Combinat ((tronsoanele 1 – 8), Brândușelor, Bujorului, Crizantemelor, Lalelelor (tronsoanele 1 și 2), Lăcrămioarelor, Magnoliei (tronsoanele 1 și 2), Garoafelor, Ghioceilor, Gladiolelor, Narciselor, Nuferilor, Panseluțelor (intersecțiile cu – str. Narciselor – strada Magnoliei; – str. Narciselor – fundătură Magnoliei; – fundătură Magnoliei – fundătură Gladiolelor, Bujorului, Zorelelor ), Mălinului, Macului, Toporașilor, Trandafirilor (I, II și III ), Zorelelor, Cvartal Narciselor – cimitirul ortodox (tronsoanele 1, 2 și 3).
 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.