Pentru că avem multe de spus!

.

Sindicaliştii din fabricile în care nu s-au luat salariile de 3 luni sunt aşteptaţi miercuri la Braşov


Fabrica de PulberiMiercuri, la ora 10.00, se întâlneşte Comisia de Dialog Social constituită la nivelul Prefecturii Braşov pentru a discuta situaţia angajaţilor din cele trei fabrici de pe raza judeţului nostru în care oamenii nu şi-au mai primit salariile de trei luni: respectiv decembrie 2017, ianuarie-februarie 2018.

Este vorba de: Fabrica de Pulberi Făgăraş, Pirochim Victoria şi Uzina Mecanică Zărneşti. Toate acestea fac parte din industria de apărare a ţării, aparţin de Compania Naţională Romarm, iar salariile angajaţilor acestora sunt bugetate la nivelul Ministerului Economiei şi virate prin Romarm către fiecare unitate în parte.

Lucian Cupu, ca lider de sindicat, va reprezenta Fabrica de Pulberi. Acesta a fost împuternicit şi de oamenii de la Pirochim Victoria să le reprezinte interesele în cadrul Comisiei de Dialog Social.

Comisia de Dialog Social este din formată din prefect, precum si reprezentanti ai prefectului, ai serviciilor publice descentralizate ale ministerelor si celorlalte organe de specialitate ale administratiei publice centrale, numiti prin ordin de catre prefect; presedintele consiliului judetean; cate un reprezentant numit de fiecare confederatie patronala reprezentativa la nivel national; cate un reprezentant numit de fiecare confederatie sindicala reprezentativa la nivel national.

Mai multe informaţii AICI
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *