Pentru că avem multe de spus!

.

Spectacole de Crăciun la Casa de Cultură


spectacole de craciunȘi în această săptămână făgărășenii sunt așteptați la o serie de spectacole cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Primul va avea loc astăzi, de la ora 19.00, „Dar din dar se face Rai“, invitatul special fiind preotul Constantin Necula. De asemenea, cei prezenți vor avea parte și de un concert de colinde – Corul Lixeului Teologic Ortodox „Sf. Constantin Brâncoveanu“. Potrivit directorului Casei de Cultură, invitațiile au fost epuizate, dar conferința caritabilă va putea fi transmisă live, pe internet. Mai multe informații AICI

Marți, 18 Decembrie, de la ora 17.00 sunteți așteptați la Spectacolul „Stars in the snow“. Micuții de la trupa Hansel și Gretel, “Trupa THALIA”, “Grupul vocal SIRIX” și Grupul vocal “Mugurași Făgărășeni” vă vor încânta cu dansurile lor, iar colindele vor răsuna pe scena Casei de Cultură.

Următorul spectacol de Crăciun va avea loc miercuri, 19 Decembrie, de la ora 18.00 – Spectacolul de colinde tradționale „Bună seara, gazdă aleasă“. Invitați: Grupul de muzică tradițională „Junii“ din Sibiu, Bogdan oma, Oana Bogza Pintea, Sebastian Stan. Și aici invitațiile au fost epuizate încă de acum trei săptămâni.

Joi, 20 decembrie, de la ora 17.00, va avea loc un spectacol susținut de „Ansamblul Făgărașul“.

Vineri, 21 Decembrie, de la ora 17.00 va avea loc Balul caritabil pentru secția de Pediatrie.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.