Stâlp de comunicație căzut în Săsciori. Fulgere și descărcări electrice în județ


fulgerDoi stâlpi de comunicație – unul la Hălchiu și celălalt la Săsciori, au căzut în urmă cu câteva minute din cauza vremii. Potrivit ISU Brașov, intervin echipele de intervenție. De asemenea, la Brașov un copac a luat foc din cauza trăsnetului, iar pe DN 13 sunt căzuți la pământ patru copaci.
Stâlpi de comunicație căzuți, unul la Hălchiu și unul la Săsciori, intervin SVSU-urile. Un copac trăsnit care a luat foc, intervine Detașamentul 2 de Pompieri Brașov, 4 copaci căzuți pe DN 13, pădurea Bogății- intervine SDN“, ne-a declarat cpt. Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.

În urmă cu puțin tim meteorologii au emis un nou cod galben de vreme severă imediată valabilă pentru judțele Brașov și Covasna. Fenomene meteorologice asteptate: frecvente descărcări electrice, averse care vor cumula 20-25 l/mp, intensificări ale vântului Fenomene asociate: izolat grindină de dimensiuni mici și medii
Județul Braşov: Feldioara, Rupea, Hoghiz, Racoș, Apața, Comana, Homorod, Cața, Măieruș, Ungra, Crizbav, Ormeniș, Augustin.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.