Știați că la Făgăraș aveți la dispoziție o platformă online pentru sesizări și solicitări?


Încă de acum mai bine de un an a fost lansată o platformă online, unde cetățenii pot depune solicitări și sesizări cu privire la diferite aspecte din Făgăraș.

Primarul Gheorghe Sucaciu a amintit astăzi, în cadrul unei conferințe de presă organizată pentru a explica stadiul lucrărilor din municipiu, că cetățenii au la dispoziție o platformă online în care pot depune sesizări sau solicitări de tot felul.

,,Vizitez șantierele aproape în fiecare zi. Plus de asta, avem colegi din primărie care vizitează șantierele, preiau problemele întâmpinate, organizăm ședințe apoi, împreună cu constructorii, diriginții de șantier, proiectanții, pentru a rezolva toate aceste probleme. Oamenii pot face sesizări pe platforma online sau pe pagina de facebook a Primăriei Făgăraș. Încercăm să le rezolvăm cât de repede posibil”, a declarat primarul Gheorghe Sucaciu.

Platforma online, unde cetățenii au posibilitatea de a depune solicitări către funcționarii publici ai Primăriei Făgăraș se regăsește AICI – CLICK (e-primaria-fagaras.ro).

Platforma a fost lansată în luna mai 2022 și reprezintă un instument pentru simplificarea raporturilor dintre cetățean și administrația publică locală.

Cetățenii pot depune solicitările online, acestea vor ajunge, prin intermediul platformei, la funcționarii publici. Urmărirea acestor documente va fi simplificată și, astfel, va fi mult mai rapid ca solicitările făgărășenilor să ajungă în cadrul substructurilor din Pirmăria Făgăraș.

Cetățenii vor primi răspunsurile atât în formă fizică, cât și în format electronic, dacă doresc acest lucru.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.