Șuri cuprinse de foc în Țara Făgărașului. Pompierii au intervenit în Ohaba, Dăișoara, Viștea de Sus


Incendii violente în această după-amiază în Țara Făgărașului. Nu mai puțin de patru incendii au izbucnit în decurs de doar câteva ore, potrivit pompierilor, în Ohaba, Viștea de Sus și Dăișoara.

foto: arhivă

În jurul orei 16.00, pompierii au fost anunțați de izbucnirea unui incendiu la o șură din Ohaba. La doar o oră după acest incendiu, la ora 17.00, un alt incendiu izbucnea la o șură din Viștea de Sus. Și la Dăișoara, două șuri au luat foc în această după-amiază.

Potrivit salvatorilor, din fericire nu au fost înregistrate victime omenești.

,,În jurul orei 16.00 am fost anuntati de izbucnirea unui incendiu la o șură în localitatea Ohaba. S-a intervenit cu 3 autospeciale cu apă si spumă pentru stingerea incendiului, dintre care o autospecială apartinând SVSU Șinca. Incendiul a fost lichidat. În jurul orei 17.00 am fost anuntati de izbucnirea unui incendiu la o șură in localitatea Viștea de Sus, pe strada Principală. La fata locului s-au deplasat două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. În jurul orei 18.00 am fost anuntati de izbucnirea unui incendiu la 2 șuri în localitatea Dăișoara. S-au deplasat la fața locului 5 autospeciale de stingere ( 2 de la Punctul de lucru Homorod, 2 de la SVSU Hoghiz, 1 SVSU Rupea)”, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, maior Ciprian Sfreja.

Misiunea este în dinamică. Vom reveni
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.