Tablete pentru elevii din Victoria


oraşul Victoria

Întrucât orașul Victoria se află și în următoarele 14 zile în scenariul roșu, asta însemând că școlile sunt închise, iar cursurile se desfășoară exclusiv online, Primăria Victoria va cumpăra 611 tablete pentru ca elevii să poată continua studiile și acasă.

Potrivit Bună Ziua Brașov, autoritățile din Victoria au lansat o licitație cu o valoare estimată de 727.222 lei cu tot cu TVA, finanţarea urmând a fi asigurată din fonduri europene.
Conform anunţului licitaţiei, cele 611 de dispozitive IT vor fi achiziţionate „la pachet” cu abonamente de internet (3G sau 4G) pe 24 de luni, iar furnizorul va trebui să le livreze tabletele şi cartelele SIM în maxim 30 zile de la semnarea contractului.
În 26 octombrie, oraşul Victoria era sub pragul de 3 infectări la mia de locuitori calculată pentru ultimele 14 zile (mai exact 2,33 cazuri la 1.000 de locuitori), însă, având în vedere că săptămâna trecută această limită a fost depăşită, patru unităţi de învăţământ din oraş îşi desfăşoară cursurile conform scenariului roşu (exclusiv online).Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.