Tânăr născut la Făgăraș și adoptat în SUA, în căutarea familiei biologice. Îl cunoașteți?


Un tânăr născut în Făgăraș și adoptat în Statele Unite ale Americii își caută părinții biologici. El locuiește astăzi cu familia sa adoptivă în Houston, Tesxas.
Tânărul, în vârstă de 31 de ani, a primit la naștere numele de Valentin Ioan Calanos.
,,M-am născut în 12 septembrie 1990, în Făgăraș, județul Brașov. Am fost adoptat de o familie minunată și iubitoare din Houston, Texas.  Sunt în căutarea mamei mele biologice, cu numele Adriana Calanos. Mama este din localitatea Șaroș pe Târnave, județul Sibiu. Avea aproximativ 20 de ani la nașterea mea. Dețin informația că mai am 4 frați. Informații despre tatăl meu nu dețin! Îmi doresc enorm de mult să îmi cunosc mama, tatăl și toate rudele”, a scris acesta pe rețeua de socializare Facebook, pe pagina The Never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați al României.
„The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României” este o pagină de Facebook, creată special, prin intermediul căreia copiii care au fost adoptaţi în străinătate, deveniți acum adulţi, postează mesaje pentru căutarea părinților lor naturali.Articole similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.