Pentru că avem multe de spus!

.

Trofeul Cetatea Făgărașului: spectacol automobilistic!


raliu septembrie2În acest sfârșit de săptămână la Făgăraș s-a desfășurat etapa a V-a a evenimentului automobilistic Cetatea Făgărașului.

raliu septembrie3Evenimentul a reprezentat un adevărat spectacol, cu multe elemente de dificultate. Drift-uri, întoarceri cu frâna de mână, slalom, parcări, mersul cu spatele, iar participanțiiau fost atât șoferi începători, cât și experimentați. 

Trofeul Cetatea Făgărașului a debutat duminică, 10 septembrie, de la ora 12.00 și a adunat piloți profesioniști și nu numai din toată țara.

Peste 40 de concurenți dintre care 9 piloți din Făgăraș. Trei dintre făgărășeni au urcat pe podium, la diferite categorii: Cherecheș Ioan, Cherecheș Daniel și Băluț Adrian (Kalu).

raliu septembrie cupeCâștigătorii au fost răsplătiți cu diplome, cupe și premii de la Metabond, Tegee International, vinuri spumante Angell și service de roți gratuit de la Auto Zone – Vianor, pentru toți piloții participanți în concurs.

Scopul evenimentului a fost atragerea pasionaților de automobilism, a posesorilor de automobile de serie sau de competiție, formarea și dezvoltatea abilităților specific automobilismului.

Mai multe informații despre participanți și clasement CLICK AICI

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.