Un deces face ca CSM Făgăraş să câştige deja meciul pe care l-ar fi disputat duminică


Decesul deputatului Verestroy Attila a anulat meciul de handbal pe care ar fi trebuit să-l joace CSM Făgăraş în cursul zilei de duminică, 4 februarie 2018.

CSM Fagaras

Ce legătură este între defunctul deputat de etnie maghiară şi echipa făgărăşeană?

Aparent niciuna!

Deputatul susţinea financiar echipa de handbal masculin HC Odorheiu Secuiesc. Rămasă fără bani, echipa a fost retrasă de oficiali din campionat.

Meciul următor al echipei din Odorheiu urma să fie disputat la Făgăraş, duminică, de la ora 18.00, în compania formaţiei CSM Făgăraş. Meciul nu se va mai disputa.

,,Vă aducem la cunoştinţă retragerea din Campionatul Naţional – Liga Zimbrilor a clubului HC Odorheiu Secuiesc datorată problemelor financiare apărute. Astfel conform art. 32 din RODCNH 2017-2018, următoarele jocuri programate vor fi considerate neprezentări şi omologate cu 10-0 pentru adversari”, se arată într-un comunicat Federaţiei Române de Handbal.

În aceste condiţii, echipa făgărăşeană a câştigat deja meciul de duminică, cu 10-0.

Attila Verestoy era patronul echipei de handbal HC Odorhei, pe care a înființat-o în 2005. A susținut de atunci formația care a promovat în 2007 în prima ligă, iar în 2009 a debutat în cupele europene. În sezonul actual, după 15 etape, HC Odorhei era pe locul 4 în clasament.

Foto: facebook CSM Făgăraş – Handbal
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.