Pentru că avem multe de spus!

.

Un film despre doi daci care călătoresc în timp va rula la Făgăraş


Un film despre doi daci care călătoresc în timp până în zilele noastre va rula la Casa de Cultură din Făgăraş în data de 14 decembrie 2018, de la ora 19.00.

fim Pentru Romnia (3)Filmul este regizat de un tânăr din Bucureşti cu origini în satul Şercăiţa, Andrei Bărbat, care este în acelaşi timp şi producător, editor, scenarist şi actor în propriul său film.

,,Filmul pe care l-am produs prezintă povestea a doi daci războinici care ajung cumva în România de astăzi. Protagoniştii vor să vadă cum a evoluat poporul lor şi, privind cum arată astăzi, ajung la concluzii diferite şi au şi reacţii diferite. Unul vrea să se întoarcă înapoi în timp şi să radă Imperiul Roman de pe faţa pământului, iar celălalt este plin de speranţă şi are încredere în drumul pe care a evoluat acest popor”, a spus Andrei Bărbat pentru ,,Salut Făgăraş”.

Filmul durează două ore şi îi plimbă pe spectatori între România şi Anglia. Câteva scene sunt filmate la Londra şi Hatfield, pentru că producătorul a studiat în Anglia şi a avut acces la locurile respective.

Filmul ,,Pentru România” a avut avanpremiera pe data de 4 octombrie în Bucureşti.

Din distributie fac parte: Andrei Barbat, Alexandru Sinca, Silvana Sorop, Madalin Alexandru Negoita, Radu Valahu, Michael Douglas, Marlon Kameka, Samuel Caruso, Daniel Maya, Laurentiu Dima.

La proiecţia filmului de la Casa de Cultură va fi prezent şi regizorul Andrei Bărbat.

Mai multe informaţii puteţi citi AICI.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.