Pentru că avem multe de spus!

.

UPDATE: Cauza probabilă a accidentului de la Băile Perșani – pătrunderea pe contrasens


accident sercaia

Bilanțul total al accidentului: 7 victime: trei bărbați, două femei și doi adolescenți de 17 ani. Toți prezentau diverse fracturi, traumatisme și au fost transportați la spital. Un bărbat de 70 de ani, politraumatizat, a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul din Târgu Mureș. Ceilalți răniți au fost transportați la UPU Brașov.

Cauza probabilă a accidentului de la Băile Perșani este pătrunderea pe contrasens a unui autoturism înmatriculat în București, care se deplasa dinspre Sibiu spre Brașov.

,,Un bărbat de 30 ani care a condus un autoturism înmatriculat în București, în care se mai aflau alți doi pasageri, un bărbat și o femeie, pe DN 1, dinspre Sibiu spre Brașov, la km 215 a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un vehicul înmatriculat în Marea Britanie, acesta din urmă cu patru ocupanți, doi bărbați și două femei. Toți ocupanții ambelor mașini au suferit vătămări. necesitând îngrijiri medicale. Circulația este blocată complet până la finalizarea cercetării și îndepărtarea vehiculelor de pe partea carosabilă“, ne-a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Gabriela Dinu.

Ca și rută alternativă șoferii pot merge – prin Șercaia, Ohaba, Poiana Mărului, Zărnești – pentru cei care merg spre Brașov, iar cei care se duc spre Sibiu – Perșani, Șinca Veche, Șercăița, Sebeș, Ileni, Făgăraș.

foto: info trafic jud brașov

Citește și

http://salutfagaras.ro/accident-cu-victime-dupa-baile-persani-s-a-solicitat-elicopterul-smurd/
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.