Pentru că avem multe de spus!

.

Ziua Armatei în școli. Militarii se vor afla în dialog cu elevii de la Colegiul Național „Radu Negru“


  • Cu ocazia Zilei Armatei României, care se va marca vineri, 25 octombrie, în școlile din Făgăraș se vor desfășura activități destinate acestui eveniment. 

Astfel, joi, 17 octombrie, la Colegiul Național „Radu Negru“ militarii se vor afla în dialog cu liceenii. De la ora 10.00, în cabinetul de limba și literatura română, va fi prezentată oferta educațională „Cariera militară”. Vor participa elevii claselor a VIII-a și reprezentanți ai claselor a XI-a și a XII-a. De la ora 11,00, tot în Cabinetul de limba română, va fi prezentată oferta educațională de ofițeri ai Forțelor Aeriene Române. Vor participa reprezentanți ai claselor a XI-a și a XII-a.

 

Între orele 10.00 și 12.00 va avea loc și vizitarea expoziției de echipamente și tehnică militară, în curtea interioară a colegiului de către elevii din ciclul primar. De la ora 12.00 va veni rândul elevilor din ciclul gimnazial să viziteze ezpotizia de echipamente și tehnică militară, iar de la ora 13.00 liceenii vor fi cei care vor vizita expoziția din curtea interioară a colegiului.

(A. ROMAN)Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.