Anunț. ,,Modernizare străzi în localitatea Bucium, comuna Șinca”


COMUNA ȘINCA, titular al proiectului “MODERNIZARE STRĂZI ÎN LOCALITATEA BUCIUM, COMUNA ȘINCA, JUDEȚUL BRAȘOV”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de incadrare ”continuarea procedurii privind emiterea aprobarii de dezvoltare”, pentru proiectul “MODERNIZARE STRĂZI ÎN LOCALITATEA BUCIUM, COMUNA ȘINCA, JUDEȚUL BRAȘOV”, propus a fi amplasat in localitatea BUCIUM, comuna ȘINCA, Județul Brașov.
Proiectul deciziei de încadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Brașov, str. Politehnicii nr. 3, in zilele de luni-joi între orele 8:00-16:30 şi vineri între orele 8-14, precum si la următoarea adresă de internet www.apmbv.anpm.ro.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Brașov.
Decizia de încadrare se va emite după cele 10 zile de la data publicării anunțului de tiitular, în lipsa comentariilor/observațiilor (la proiectul deciziei de încadrare) din partea publicului.

COMUNA ȘINCA,
PRIMAR,
VICTOR BARLEZ
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.