Aprobarea bugetului local, pe ordinea de zi a ședinței ordinare de Consiliu Local. Care este ordinea de zi


Miercuri, 21 februarie, de la ora 15.00, consilierii locali se vor întâlni în ședința ordinară a lunii februarie.

Pe ordinea de zi este și aprobarea bugetului local pe anul 2024 – detalii AICI – CLICK

Ordinea de zi:

1. Proiect de hotarare privind aprobarea procesului-verbal al ședinței Consiliului Local al Municipiului Fagaras din data de 5 IANUARIE 2024 (sedinta extraordinara-convocata de indata).

2. Proiect de hotarare privind incetarea aplicabilitații prevederilor HCL. nr.4/06.01.2021 privind aprobarea Cotei de dezvoltare a S.C. Salco Serv S.A.Fagaraș, ale HCL. nr. 49Z25.02.2021 privind modificarea și completarea HCL. nr. 4/06.01.2021 privind aprobarea Cotei de dezvoltare a S.C. Salco Serv S.A Fagaras și ale HCL. nr. 279/28.07.2022 privind modificarea și completarea Art. l din HCL. nr. 4/06.01.2021 prin diminuarea cotei de dezvoltare aferenta taxei speciale de salubrizare aplicata persoanelor fizice și aferenta tarifelor practicate de S.C. Salco Serv S.A. Fagaraș, precum și actualizarea listei de investiții aferenta.
3. Proiect de hotarare privind actualizarea Regulamentului serviciului public de salubrizare al Municipiului Fagaraș prin HCL. nr. 138/30.05.2023.
4. Proiect de hotarare privind aprobarea demararii lucrarilor de intervenție pentru creșterea performanței energetice a blocurilor de locuințe situate in Fagaraș, cartier Tudor Vladimirescu, bl. A turn, bl. B turn, bl. C turn si cartier Zona Garii, bl. 2B turn, finanțate din sume avansate din bugetul local al Municipiului Fagaraș și instituirea taxei de reabilitare termica.

5. Proiect de hotarare privind aprobarea Bugetului Municipiului Fagaras pe anul 2024.

6. Proiect de hotarare privind propunerea de aprobare a CALENDARULUI MANIFESTARILOR CULTURAL-EDUCATIVE, SPORTIVE și ARTISTICE de interes municipal, care se vor desfașura pe parcursul anului 2024 in Municipiul Fagaraș și evidențierea fondurilor necesare in bugetul local 2024.

7. Proiect de hotarare privind acceptul de inființare a Consorțiului Școlar Fagaras, intre Centrul Școlar pentru Educatie Incluziva Fagara și Liceul Tehnologic „Aurel Vijoli” Fagaraș.

8. Proiect de hotarare privind acceptul de infiintare a Consorțiului Școlar intre Colegiul Național ,,Doamna Stanca” Fagaras și Liceul Teologic Ortodox ,,Sf. Constantin Brancoveanu” Fagaraș.

9. Proiect de hotarare privind aprobarea listei finale cu privire la stabilirea ordinii de prioritate in solutionarea cererilor/dosarelor de locuințe pentru tineri, destinate inchirierii pentru acordarea de locuințe A.N.L.

10. Proiect de hotarare privind aprobarea cuantumului chiriilor pentru folosința locuintelor construite din fondurile Agenției Naționale pentru Locuințe ( A.N.L.), situate in Municipiul Fagaraș, str. Campului, bl. A, B, C, D, E, F, G, H, I, J.

11. Proiect de hotarare privind aprobarea incheierii contractelor de inchiriere pentru locuintele din Fondul Locativ al Municipiului Fagaraș.

12. Proiect de hotarare privind aprobarea dezmembrarii imobilului teren intravilan, proprietatea Municipiului Fagaraș – domeniu public, situat in Fagaras, Cartier Negoiu, inscris in CF. nr. 108240 Fagaraș, in suprafafa de 58.906 mp, in 3 loturi.

13. Proiect de hotarare privind aprobarea depunerii ofertei de achiziție, la valoarea de evidenta contabila, in vederea cumpararii imobilului teren intravilan cu construcții in suprafata de 910 mp, identificat in CF. nr. 101152 Fagaraș, ca fiind necesar Serviciului Public de Alimentare cu Energie Termica in Sistem Centralizat din Municipiul Fagaraș.
14. Proiect de hotarare privind aprobarea rezultatului fmal al evaluarii anuale a managementului Casei Municipale de Cultura Fagaraș.

15. Proiect de hotarare privind alegerea unui consilier ca președinte de ședința (MARTIE 2024).

16. Informare privind Raport de follow-up inregistrat la Municipiul Fagaras sub nr. 28.542/1/02.02.2024.

17. Diverse.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.